Bereid je voor op de toekomst met slimme algoritmes

Ervaar de kracht van AI op een betaalbare manier

AI roadmap

Strategische doelstellingen waar je morgen mee kan beginnen.

Proof of concept

Valideer en test de levensvatbaarheid van echte business cases tegen lage kosten.

Van A tot Z kunnen we je organisatie ontzorgen op het gebied van datagedreven werken. Wij kunnen jouw probleem of vraag vertalen naar een duidelijk doel en de expertise leveren om dat doel te bereiken.

AI ROADMAP

Hoe ziet een AI roadmap er uit?

DE MOTIVATIE

Het is overduidelijk, maar erg belangrijk om samen met stakeholders eenduidig te bepalen waarom we dit doen. Samen maken we heel contreet waarom we data gedreven willen worden.

CURRENT STATE

Als je ergens naar toe wil is het belangrijk om het vertrekpunt te identificeren. Daarvoor dient de beschrijving van de current state. Welke processen, producten en resultaten zijn er al aanwezig en hoe helpen deze bij het behalen van het doel.

FUTURE STATE

De stip op de horizon, maar dan uitgewerkt. Om iets te bereiken, moet het meetbaar zijn. Samen komen we hierachter en zetten we ons doel.

STAPPENPLAN

Met een helder vertrekpunt en doel, is de weg ernaar moet je de weg ernaar toe nog vinden. Op basis van ons vertrekpunt en doel en best practices van relevante industrie├źn, stellen we een plan op dat niet alleen bestaat uit lange termijn doelen, maar ook praktische tips tips waar je morgen mee kunt beginnen.

PROOF OF CONCEPT

Hoe ziet een Proof of Concept er uit?

PLAN VAN AANPAK

Het plan beschrijft duidelijk wat de essentie is van het proof of concept en kadert de scope van de opdracht. Hierin zijn niet alleen de werkzaamheden beschreven maar ook wanneer het proof of concept als succesvol beschouwd kan worden.

WERKEND AI MODEL

De kern van het PoC is natuurlijk een werkend model. Middels een concept model kunnen we bepalen of de beschikbare data geschikt is voor het valideren van de business case.

PERSOONLIJK ADVIES

De voorgaande stappen stellen ons in staat om een advies uit te brengen over de volgende stappen. Een praktisch advies helpt bij effectief door ontwikkelen van de business case of om de business case juist scherper te stellen.

Benieuwd hoe jij het meeste uit
jouw data kunt halen?

Spreek vrijblijvend met onze ervaren AI specialisten.