Over Relai

Ontdek de krachten achter Relai. We stellen ons graag even voor.
Samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Over Relai

Wij zijn Laurens-Jan en Leon, de eigenaren van Relai. Laurens-Jan draait achter de schermen aan de knoppen, Leon vertaalt dit naar de buitenwereld. Dat we beiden een totaal verschillende achtergrond hebben, is de reden dat we samenwerken. We vertalen termen als business intelligence, artificial intelligence en big data naar iets dat begrijpelijk en bruikbaar is. Samen maken we datagedreven werken toegankelijk voor het MKB, wanneer er geen oneindig budget is om datateams in te huren.

De term ‘zesde zintuig’ valt hierbij regelmatig: wij zien data als een extra zintuig om waar te nemen. Inzichtelijk maken wat een energiebesparende maatregel nu echt oplevert voor milieu en portemonnee, een data dashboard bouwen dat de optimale laadmomenten van elektrische vrachtwagens laat zien en een productielijn 2% efficiënter maken wat leidt tot 75 uur minder downtime op jaarbasis. Dat zijn voorbeelden van hoe onze klanten datagedreven werken.

Leon zet Relai op de kaart en zorgt dat mensen weten wie wij zijn. Laurens-Jan bouwt ondertussen business intelligence dashboards, die de pijnpunten van productielijnen in kaart brengen. Dit doet hij trouwens niet alleen. Samen met nog twee data-experts pluizen ze data uit en zetten de dashboards in elkaar.

De wereld zit steeds voller met data: slim om dit te benutten. Wij helpen je er graag mee.