Het MKB

Het midden- en kleinbedrijf beschikt vaak over grote
hoeveelheden gegevens: Excel-bestanden, databases en andere software die waardevolle informatie bevatten. De potentie die in deze gegevens schuilt wordt door veel bedrijven nog niet benut.

MKB OPLOSSINGEN

Datagedreven te werk gaan.

Relai heeft de missie om datagedreven werk toegankelijk te maken voor het MKB. Of je nou een transportbedrijf, voedselproducent of bouwbedrijf bent, je gebruikt software voor je dagelijkse werkzaamheden. Alle data die jouw planningssoftware, facturatieprogramma en CRM-systeem opslaat is waardevolle informatie. 

Ons werk is om de juiste informatie te halen uit deze schat aan data en deze begrijpelijk weer te geven. Dit doen we door jouw software te koppelen aan een Power BI dashboard. We laden dagelijks de juiste data in, laten hier berekeningen op los en geven de resultaten simpel en begrijpelijk weer. Dit dashboard blijft in ons beheer: wij voeren de updates door en lossen de problemen op.

Toegankelijk voor het MKB.

Voor het MKB is het inhuren van een data-analist vaak aan de prijs: voordat het eindproduct werkbaar is zijn er al vele uren gemaakt. Voor veel MKB’ers is deze werkwijze niet haalbaar. Wij willen datagedreven werken toegankelijk maken voor het MKB. Daarom ontwikkelden we het Power BI abonnement.

Wij brengen nooit onze gewerkte uren in rekening, maar jij betaalt een vast bedrag per maand. Dit gaat pas in bij oplevering van het dashboard. Zo werkt het MKB al datagedreven met een op maat gemaakt Power BI dashboard vanaf €335,- per maand.