Een Power BI dashboard dat recruitment data ophaalt en weergeeft voor de hele organisatie

Wat we voor ze doen:
Opstellen van de juiste KPI’s,
Ontwikkeling van Power BI dashboard,
Koppelen van het dashboard met het CRM & EXCEL,
Onderhoud en doorontwikkeling van het dashboard,
Ontwikkeling datawarehouse,
Onderhoud en hosting van het data warehouse
Personato uit Venray is de grootste recruitmentorganisatie van Zuid-Oost Nederland. Enerzijds helpt Personato het MKB met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacatures, anderzijds helpen ze werkzoekenden aan een baan. Met een uitgebreid Power BI dashboard maken wij van grote hoeveelheden recruitment data informatie. Deze informatie geeft Personato inzichten als:

• Hoelang het duurt voordat een vacature ingevuld is.
• Hoe presteren hun medewerkers.
• Omzet per periode en klant.
• Omzetprognose voor aankomende periode.
Om hun dagelijkse operatie te runnen maken ze gebruik van een CRM (Customer Relationship Management) systeem. Dit systeem wordt gebruikt door de medewerkers om alle activiteit in het recruitmentproces en alle klantactiviteiten te registreren.

Personato vroeg ons om de data uit dit CRM systeem 5 keer per dag op te halen en aan te vullen met Excel data. Deze data wordt opgeslagen in een door ons gebouwd datawarehouse. Vanuit daar worden de KPI’s berekend en weergegeven op een Power BI dashboard.

We updaten en onderhouden het datawarehouse en het dashboard zodat Personato zich kan richten op hun werk. Het dashboard wordt per maand gemiddeld 700 keer gebruikt door 35 werknemers. Voor alle informatie over wat we voor Personato doen check de video hierboven.
De getoonde data is fictief